Sola Švajcarska AG ima svoje korene kao tvorac i proizvođač najboljeg pribora za jelo od 1866. Vec pet generacija, naš pribor za jelo je pravljen najčistijim švajcarskim dodirom i znanjem, a ostaje do danas potpuno u skladu s kvalitetom i profesionalnošću osnivača naše kompanije. Iz lokalne fabrike u Centralnoj Evropi, naša kompanija je u roku od 150 godina postala referentni švajcarski proizvođač pribora za jelo i posluživanje na svetskom tržištu.

Platinum

Najkvalitetniji i najluksuzniji stil Platinum linije čini ovaj pribor za jelo najboljim izborom. Izrađena od čistog nerđajućeg čelika 18/10, ručno izrađena i šuplje ručke samo je proizvodnja Sola Triplex® Technologije.

Platinum

Neuobičajeni dizajn visokokvalitetnog pribora Premium Line fokusira se na detalje. Zahvaljujući izvanrednim oblicima, pribor za jelo ove linije je elegantnan, modernan i ekskluzivan, pogodan za luksuzne hotele i restorane.

7th Generation

Uglavnom starinskog  dizajna, mat, ogledalo i PVD ​​premaz u crnoj, zlatnoj, srebrnoj i bronzanoj boji, ova vrsta pribora za jelo se uklapa u moderna domaćinstva.

Master Chef

Program vrhunskog kvaliteta Master Chef je razvijena za specifične zahteve hotela i restorana. Svaka linija obuhvata kompletan asortiman stavki i fokusira se na funkcionalnost i elegantan dizajn.

Lusol

Jednostavnost i funkcionalnost – to je Lusol. Ovaj asortiman pribora za jelo sa najboljim odnosom vrednosti i kvaliteta odgovara zahtevima privatnih i maloprodajnih klijenata i ugostiteljskog tržišta.

Catwalk

Jedinstvenost Catwalk  linije leži u završnoj obradi peskiranja ovih linija pribora za jelo. Catwalk asortiman je razvijen uglavnom za korisnike maloprodaje, ali lako može ispuniti posebne zahteve svakog kupca.

Steak

Izrađeni od čelika hrom-nikla 18/10, kovani i sa šupljim ručkama, noževi iz Steak programa su idealni ne samo za domaćinstva, već i za gastronomske industrije. Čisti oblici, sjajna i mat površina, interesantan dizajn i savršena funkcionalnost, to je naš opseg Steka.

Kids

Za posebne zahteve mališana među nama, razvijen je program pribora za decu. Igriv dizajn pun boja, inspirisan prirodom i životinjama savršeno se uklapa u ruke svakog deteta i čini zabavu svakodnevno.